PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Access Bars

 

Access Bars:

Wil je ook:

minder examenstress of stress in je leven?

Gemakkelijker kunnen ontspannen?

Beter slapen en fris opstaan?

Genieten van je leven?

Denk dan aan Access Bars

Deze methode ontstond dankzij een vraag:

Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of generen dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken?

Access Bars: betekent toegang tot de Bars. De Bars zijn 32 punten waarin al je gedachten emoties, gevoelens, overwegingen en houdingen zijn opgeslagen die je ergens in je leven belangrijk vond.

Kun je je voorstellen dat er na verloop van tijd hier blokkades kunnen ontstaan? Op deze punten kan dan zoveel spanning staan dat het wel lijkt dat de normale doorstroming van energie gehinderd wordt. Alsof er een soort file is ontstaan op de snelweg naar deze punten toe. Door de bars te laten stromen verdwijnt deze verkeersopstopping en komt er weer ruimte. Hersengolven vertragen, oude standpunten, ervaringen uit je kindertijd en zelfs voorbij aan dit leven worden toegankelijk. De spanning vermindert en het verleden krijgt minder vat op je. Je bent present met het heden en je kunt met alles wat je inmiddels hebt geleerd meer en meer keuzes maken vanuit het nu.

Hoe gaat het in zijn werk?

Terwijl je gekleed bent zit of lig je op het behandelbed of in de behandelstoel en worden 32 verschillende punten op je hoofd licht aangeraakt. Er zijn 16 handposities waarbij in verschillende combinaties deze aanraakpunten geactiveerd worden. Daarmee kan stress worden afgevoerd die zijn ontstaan door je eigen emoties, gevoelens, gedachten enz. Soms kun je in slaap vallen tijdens de behandeling omdat het zo ontspannend werkt. Soms vallen puzzelstukjes op hun plek tijdens de behandeling of erna of ontvang je nieuwe inzichten. Geen behandeling is hetzelfde heb ik gemerkt. De effecten van deze behandeling is heel divers en daarmee niet te voorspellen.

In mijn praktijk merk ik, dat mensen dankzij deze methode beter kunnen ontspannen, slapen en beter stress kunnen hanteren. Mensen kunnen minderen met het gebruik van supplementen o.a.

Ook is inmiddels uit onderzoek gebleken dat het werkzaam is bij depressie en angsten.

Access Bars geef ik apart tijdens een consult en als het passend is in combinatie met andere technieken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid