PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Body Work

Bodywork:

 

Door jarenlange ervaring werd mij duidelijk dat werken aan het lichaam zoveel meer inhoudt dan lichamelijke klachten en beperkingen helpen oplossen.

Beperkingen, fysieke klachten en pijn tomen je levensvreugde in, je vitaliteit, je veerkracht en de hoeveelheid energie, die er dagelijks beschikbaar is. Wanneer je steeds weer geconfronteerd wordt met je lichaam op welke manier dan ook, kost het je energie die je niet gebruiken kunt om te genieten van het leven. Het beïnvloedt ook je sociale leven en misschien zelfs je werk.

Met bodywork geeft ik je een energetische behandeling door simpelweg mijn handen op je geklede lichaam te leggen. Dankzij dit fysieke contact komt de energie in beweging en wordt het oude vrijgelaten en komt er ruimte voor nieuwe energie.

Er zijn verschillende technieken die hieronder vallen:

MTVSS; werken met Cellular Memory; Immuunsysteem boost; TSS – Trauma behandeling; Energetische verbinding met Moeder Aarde herstellen; Energetische Facelift (welke zo veel dieper werkt dan alleen op het gezicht en hals); Ondersteuning van Hormoonproducerende organen energetisch ondersteunen, denk daarbij aan PMS en overgangsklachten.

 

Met Bodywork en de verschillende genoemde technieken, kan ik helpen om verandering te weeg te brengen op het lichaam zodat er meer ruimte ontstaat. Energie kan gemakkelijker gaan stromen. Blokkades kunnen vrijkomen. Je lichaam kan zo veel meer ontvangen en daarmee ook beter ontspannen. Zo kan gestagneerde energie worden opgelost. Koude plekken kunnen weer beter doorbloedt raken, warmer aanvoelen waardoor herstel bevorderd wordt.

 

Wil je dit ook ervaren en deze weldadige energie met je lichaam ontvangen? Bel of mail mij voor een afspraak.

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid