PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Priestess of Brighde

Uitzicht vanaf Chalice Wells op The Tor.

Uitzicht vanaf Chalice Wells op The Tor.

Na een jaar van op en neer reizen naar Glastonbury in Engeland voor opleiding kan ik me nu Priestess of Brighde noemen. Een intensief jaar waarin we het ritme van de seizoenen, in een mensenleven en processen van heling en transformaties hebben ervaren. Ik vind dat een feest om dit ook in de praktijk te brengen.
Elke keer vind ik het een inspirerende ervaring om terug te gaan Avalon. Dit jaar is dan ook voor bij gevlogen en kijk ik uit naar het 2de jaar.
De kennis geeft een enorme verdieping in de praktijk en ook op het persoonlijke vlak. Ik ben heel benieuwd hoe dit zich verder zal ontwikkelen. Het is een inspirerende reis die mij in verbinding brengt met hele mooie en bijzondere mensen.  

 

 

 

 

Nieuwe ontwikkelingen kunnen snel gaan.

Tijdens een gesprek met Dawn Kinsella, mother melissa van de Goddess Temple in Glastonbury kwamen we op het onderwerp Temple en het feit dat er geen in Nederland aanwezig is. Zij vertelde haar droom om pop-up temples te organiseren en anderen te ondersteunen bij het organiseren hiervan. Zij schilderde het beeld hoe deze over de landkaart verspreid opkwamen. Dit sprak   ons meteen aan. 20130731_170925

 

 Met 5 enthousiaste vrouwen, die net als ik licht en liefde willen uitdragen in ons leven   en ons werk zijn we gaan brainstormen. Onze vraag: hoe kunnen we mensen  bereiken om deze ervaring te delen. Geinspireerd door Dawn gingen we ermee aan de  slag.  Daarbij maken we ook gebruik van dit nieuwe concept, namelijk het organiseren  van popup tempels in Nederland en wie weet volgt daaruit straks een permanente  locatie in Nederland.  In korte tijd zijn er al door anderen verschillende in Engeland  georganiseerd. Een korte introductie lees je hieronder: 

De Goddess temple Nederland is een initiatief van 6 priesteressen. Wij hebben onze training tot Priestess of Brighde in Glastonbury of wel het aloude Avalon gevolgd. Daar hebben wij de energie van de Goddess ervaren en willen wij haar licht en liefde ook in Nederland laten schijnen.

Het wiel dat wij hanteren is het Keltische wiel van Bridget, Brighde, Brigantia, Brigida en tonen haar facetten, zoals bijvoorbeeld het jonge kind, de geliefde, moeder en de wijze grootmoeder en de 4 seizoenen.

Wij: Anna, Tamara, Yvonne, Chantal, Esther en ik willen in navolging van de Goddess temple in Glastonbury, hier in Nederland ruimte bieden door middel van het organiseren van evenementen zoals popup tempels om deze warme liefdevolle energie te delen met mensen die geïnteresseerd zijn om dit te ervaren.

In het dagelijkse leven zijn we druk met allerlei activiteiten, doelen stellen en bereiken wat een typische mannelijke energie heeft. De vrouwelijke energie is ontvankelijk, open, intuïtief en warm. Dit aspect komt maar weinig aan bod in het leven van alledag.

In de tempel kun je in alle rust even in stilte ontstressen, mediteren, beetje lezen, kaarsje branden voor degenen die je lief zijn, voor jezelf, of een situatie waar je licht op wilt laten schijnen en genieten van deze warme positieve energie. Er is gelegenheid tot smudgen van je energie voor het reinigen van je aura wanneer je er om vraagt. Ook een reading of healing tegen gereduceerd tarief behoort tot de mogelijkheden.

Er kunnen vieringen of workshops worden georganiseerd waar je aan mee kunt doen, dat zal per keer bekend worden gemaakt.

Jullie zijn van harte welkom.

Bezoek voor meer informatie onze website www.goddesstemple.nl, of neem contact op via onze emailadres info@goddesstemple.nl en volg ons op Facebook :www.facebook.com/groups/goddesstemple.nl/?fref=ts

De link voor de Goddess Temple in Glastonbury is :www.goddesstemple.co.uk/. Dawn Kinsella is hier mother melissa, zij draagt zorg voor het reilen en zeilen aldaar. Dankzij haar inspanningen worden hier nu ook officiele huwelijken gesloten.

Voor informatie over de Priestess of Brighde training :marionvaneupen.wix.com/priestessing-for-you . Zij is een bijzondere inspirerende, veelzijdige en integere vrouw die met veel liefde deze cursus geeft en meer.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid