PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Engelenwerk

Het voelt als een warm bad en een verrijking van mijn leven om in mijn praktijk met de Engelen, de Verlichte Meesters en Gidsen te mogen werken. Verbonden met de hemel en met de voeten op aarde ben ik in staat om met hen contact te leggen. Op deze manier kan ik door middel van readingen en healingen de boodschappen en de energie doorgeven van de Engelen en je Beschermengelen. Wanneer je met hen in aanraking komt kun je de zuivere kracht en blijdschap voelen die je weer energie geven om verder te gaan.

Wil je ook de Engelen uitnodigen om je op weg te helpen en een behandeling aan te gaan, dan nodig ik je uit in mijn praktijk. Naast het Engelenwerk heb ik al jarenlange ervaring in Natuurgeneeskundige Kinesiologie en Energetisch werk wat ik met veel plezier doe.

Een healing of reading werkt aanvullend op een reguliere behandeling van arts of specialist en komt niet in plaats van een medische behandeling. Mijn advies is om bij lichamelijke klachten hiervoor ook het advies van je arts in te schakelen.

Een paar reacties van clienten:

 

Ik voel me heel goed sinds vrijdag dat ik bij jou was Ik merk dat het heel belangrijk is om Michael en Metatron elke dag om steun te vragen, en andere engelen. Ik maak voor mezelf een soort gebed om ze uit te nodigen.
Veel liefs, Elize

Mijn dochter was onder de indruk. Had het gevoel er wat aan te hebben en……………. sliep goed!
Bedankt hé! Anne

Lieve Sandra, elk woord klopte wat je zei. Je hebt me heel goed geholpen, dank je wel.
Ik verheug me nu al op de volgende keer. Liefs Franka

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid