PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Kristalwerk

Kristal activatie
Een kristalactivatie is geschikt wanneer je vastgelopen bent en naar nieuwe informatie verlangt. Als je precies weet wat je doel is in het leven maar je blijft hangen en mist daadkracht om de volgende stappen te nemen. Vraag je dan het volgende eens af. Blijf je het voor je uitschuiven omdat je niet verder durft? Blijf je in het oude poeltje zitten omdat je twijfelt en niet verder weet. Heb je het gevoel dat je rondjes blijft draaien en niet verder komt?

Misschien is dit iets voor jou.
Met deze kristal activatie die door de aartsengelen wordt begeleid, wordt oude informatie uit je hele wezen geheeld en opgelost. Je wezen gereinigd zodat je klaar bent om de nieuwe stap in dit proces te ontvangen. In je ziel ligt de nieuwe informatie al besloten. Deze heb je meegekregen toen je op aarde geboren werd. Nu is het tijd om deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. Deze informatie is bedoeld voor lichtwerkers die hun taak serieus opvatten en toe zijn aan een nieuwe ontwikkeling in hun leven.

Wanneer je gebruik maakt van deze kristal activatie, sla je als het ware een brug van de oude situatie naar een nieuwe ontwikkeling die al in je ligt te wachten. Ben je er klaar voor?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid