PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Wat is Totaal Balans?

Totaal Balans is een natuurgeneeskundige methode die de reguliere geneeskundige behandeling kan aanvullen en ondersteunen.

Totaal Balans kan ook preventief worden ingezet om klachten van de gezondheid al in een beginstadium op te sporen en te behandelen. Neem bijvoorbeeld stress, in deze tijd een veel voorkomende belastende factor. Een beetje spanning in je leven brengt je tot betere prestaties, dat is een gezonde reactie. Maar als de spanning je te veel wordt en je verlamt, je hindert om te bereiken wat je wilt en je lichamelijke en/of geestelijke symptomen van uitputting krijgt en niet meer verder kunt… dan is stress een verstorende factor geworden. Dit is een ongewenste situatie die je zelf niet zo gemakkelijk oplost. Met technieken van Totaal Balans en andere methoden help ik je bij het loslaten van het teveel aan spanning zodat je lichamelijk en geestelijk weer kan ontspannen en kunt genieten van het leven.

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid