PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Ervaringen

30 oktober 2017: Reactie van Elleke van Sevenhoven

Sandra is bijzonder getalenteerd.
Als therapeut heeft zij een helder en kleurrijk palet in handen om in te zetten tijdens een behandeling. Die volledig toegespitst op jouw situatie in het hier en nu. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze weet raad met een situatie.
Daarbij is Sandra ontzettend hartverwarmend en invoelend.
Ik ben echt zo blij en dankbaar voor haar hulp en behandelingen, die helpen me weer om werkelijk in contact te komen met mijzelf en alles wat daarvoor in de weg staat te helen of aan het licht te laten komen.

Bij binnenkomst ga ik altijd eerst zitten tegenover Sandra en vertel mijn verhaal. Daar geeft ze vaak reflectie of inzichten op terug die enorm helder en to the point zijn. Daarna nodigt ze me uit op de behandeltafel te liggen en krijg ik vaak een energetische behandeling met eerst toestemming van mij, die afgestemd is op mij in het moment. Tijdens een energetische behandeling in samenwerking met de engelen, zegt Sandra vaak dingen waar ik niks over heb gezegd waar ik mee worstel en vervolgens geheeld kunnen worden. Dan voel ik me zo gezien en gehoord. Dat is echt fantastisch effectief. Ik ben nu 7 keer bij Sandra geweest en geen 1 behandeling was hetzelfde. Ik heb heel veel geleerd over de energie van mezelf en de ander en die op verschillende manieren te leren scheiden en me energetisch te reinigen.
Ik kom echt los van oude patronen en maak steeds meer stappen richting mijn authentieke zijn. Hoe gaaf is dat!

Sandra je bent echt goud waard! ✨❤✨

Ook heb ik bij Sandra een wombhealing mogen ontvangen die ze in samenwerking met Karin organiseert. Dit doen zij samen op een hele liefdevolle wijze. Waarbij voor ieder oprechte aandacht is. Een echte aanrader. ⭕❤⭕

12-02-2017

Het is heel fijn om bij Sandra in haar praktijk te komen. Ik kan me nog heel goed voelen hoe het was om daar voor de eerste keer te komen. Heel dankbaar voor alle liefde en steun die je daar voelt voor alles waar je op dat moment mee te maken hebt. Als je eenmaal een keer bent geweest, zal dat zeker niet je laatste zijn. Althans dat is mijn gevoel! Het is heel dankbaar werk wat Sandra doet 🙂 Het is alsof je zelf de Engelen net zo helder ziet en ervaart bij Sandra in haar praktijk als zijzelf. En ik ga geliefd en herboren weer terug naar huis na een consult bij haar. Dankjewel Sandra!

 

Reactie van mevrouw C.L. op behandelingen Totaal Balans met Engelen.

 

Even ter inleiding bij het onderstaande bericht: Op 6 juni heb ik de workshop: Communiceren met Engelen gegeven.  Later stuurt Barbara mij haar reactie:

21-08-2016

Vandaag was een lastig dagje. Er was familie op bezoek, een deel was er onverwacht, en de onderhuidse spanning bij één van de familie leden liep hoog op. Door mijn gevoeligheid, liep ook bij mij de spanning hoog op, waardoor ik anders reageerde dan ik wilde. Bij het weggaan van het bezoek bleef de spanning in huis hangen, wat ook weer doorwerkte op het gedrag van ons zoontje. Veel boosheid, niet willen eten, niet luisteren etc
Normaal zou ik heel boos zijn geworden op ons zoontje. Ook zou ik me enorm schuldig hebben gevoeld door mijn eigen aandeel in het familieverhaal en zou ik daarin zijn blijven hangen. Dit gebeurde ook, tot het moment dat ik tot inzicht kwam dat niet alle boosheid en hoeveelheid van emoties van mij hoefden te zijn, en dat je energie kunt veranderen
Gelukkig was ik zo wijs om de engelen om hulp te vragen. Ik pakte mijn aantekeningen van de workshop bij Sandra erbij en begon de dingen die ik van haar heb geleerd uit te voeren. Daarna heb ik nog een ademhalingsoefening gedaan om de oude energie los te laten.
Wat ben ik blij dat ik even een paar minuten voor mezelf heb genomen. Hierdoor kon ik weer tot mezelf komen, rust vinden en dus ook weer contact maken met mijn eigen essentie, de engelen en de omgeving!
Hierna ben ik terug gegaan. Toen ik ons zoontje tijdens zijn boze bui vertelde dat ik het idee had dat ik last had van alle energie van andere mensen en dat ik daardoor veel boosheid voelde die niet van mij was, had ik opeens wel aandacht. Ik vroeg hem of zijn enorme boosheid van hem was. Hij kon direct vertellen dat het mijn boosheid was en werd opeens rustig, begon eindelijk te eten en is voor het eerst deze week rustig in slaap gevallen.
Ik voel me zo dankbaar voor alle inzichten die ik steeds opdoe, dat maakt dat ik anders met dingen omga. Er is steeds meer liefde voelbaar, het gaat steeds meer stromen, zo fijn!

Lieve Sandra,

Bedankt voor je engelen geduld. Soms begrijp ik niets van wat je doet en lijkt het toveren. Iets wat alleen jij kan. Na onze workshop en de ervaring van vandaag, begin ik langzaam te ontdekken dat ook ik een beetje kan ‘toveren’ met energie. Wat is dat fijn!!! Ik hoop nog zoveel van je te leren en op een dag net zo goed te kunnen toveren als jij, zodat we de wereld een beetje mooier kunnen maken. Ieder op haar eigen wijze, op een manier die past bij ieders eigen levensweg!

Dikke knuffel, Barbara

26-01-2016

Lieve Sandra,

Ik ben heel dankbaar voor de engelenreading die ik net heb mogen ontvangen. Tijdens het gesprek werd er veel duidelijk en het raakte mij enorm. Nog steeds eigenlijk. Ik voel de onvoorwaardelijk liefde in de inzichten die ik aangereikt heb gekregen. Ook in de energie die mocht ik ervaren tijdens de healing. Ik voel mij gedragen, beschermd en omringd met liefde.

Dikke kus voor jou

Liefs, Nynke

09-10-2015

Sinds ik bij Sandra kom ervaar ik de engelen steeds meer in mijn leven. Dat geeft zo veel rust en vertrouwen. Ik voel me minder eenzaam, meer verbonden.
Wat fijn dat dit kan. Het is zo bijzonder hoe jouw energie werkt. Mijn man kwam laatste keer als herboren thuis. Het is nu zo fijn om bij hem in de buurt te zijn. Ik weet niet wat je doet, is ook niet belangrijk. Je maakt de wereld wel heel mooi en fijn. Dank je wel mijn lieve engel op aarde

Barbara

18 aug 2015

Iets meer dan 5 jaar ben ik bij Totaal Balans, praktijk voor natuurkunde
onder behandeling geweest.
Sandra van den Heuvel-Banse is de therapeute. Ik heb het als heel
positief en erg fijn ervaren.
Zij is een bijzonder begaafde en innemende vrouw. Aan de hand van je
spierspanning kan zij voelen wat wel en niet goed voor je is. Dat kan van alles zijn. Er kan
b.v. een dieet nodig zijn, als je een voedingsmiddel niet goed verdraagt en vaak moet je
voedingssupplementen aanschaffen.
Sandra is ook Engelenexpert en vaak vraagt zij ook toestemming of de
engelen erbij mogen komen.
Het is altijd een heel speciale Totaal Balans behandeling.
Ik heb heel veel van Sandra geleerd en ben erg door haar gegroeid in
mijn leven.
Daarvoor dank ik haar heel hartelijk!!!
Veel lieve groetjes van Clarence.

08-02-15

Hoi Sandra,
Allereerst dank voor de bijzondere behandeling.
Ik heb de kristal activatie behandeling een bijzondere behandeling gevonden. Een hoop energetische lijnen zijn weer hersteld en mijn derde oog schoongemaakt, zodat ik daar beter door kan zien.
Ik merk zeker verschil na de behandeling. Ik voorzie bepaalde gebeurtenissen of krijg hints dat dingen staan te gebeuren, heb er een droom over, of maak de juiste beslissing op gevoel. Dat blijkt dan later. Er zijn toevalligerwijze heel veel van mijn afspraken, op laatste wijze door uiteenlopende redenen niet doorgegaan. Daar kwamen dan goede andere dingen voor in de plaats. Ik kreeg daardoor ook de rust die ik nodig had. Ik merk dat ik meer harmonie om me heen heb en dat iedereen heel aardig is, zelfs als ik me voorneem een hard standpunt in te nemen. Ik kan goed praten over mijn gevoelens en zie dat mensen beter openstaan voor mijn standpunten en zelfs spontaan om advies vragen. Problemen zijn bespreekbaar en ik kan. Qua reactie op voeding of fysieke klachten merk ik weinig verschil. Ik slaap goed en heb genoeg energie voor mijn activiteiten.

Groeten Vincent

1 -1-2015

Gelukkig  Nieuwjaar, Moge 2015 je veel momenten van vriendschap, goede gezondheid, welvaart en geluk brengen ! Ik wens je al het beste toe! En zo veel dank wat ik moeilijk in woorden kan uitdrukken voor alle keren dat je me zo goed hebt geholpen. Het betekent gigantisch veel voor me.

BT

27-12-2014

Reactie na een Healing Circle

Het was heerlijk rustgevend, en ik was heerlijk ontspannen. Ik voelde niet iets concreets, maar ergens voelde het wel bijzonder. Vooral de rust en liefde.

Nynke

04-12-2014

Kristal activatie

Ik heb via Sandra een kristal activatie mogen ontvangen. In mijn geval leek het na het plaatsten van de kristallen alsof er een soort poort werd open gezet. Het plaatsten van de kristallen en uitlijnen duurde ongeveer een kwartiertje. Daarna voelde ik de energie werken tot diep in mijn emoties en lichaam. Het leek wel of alle oude rotzooi uit mijn lichaam en geest, tot op celniveau/ DNA niveau, energetisch werd los gemasseerd. Dit voelde heel warm en welkom maar ook heel krachtig te gelijk. Dit loslaten nam dan ook de meeste tijd in beslag. Sandra heeft mij liefdevol geholpen en begeleid tijdens deze heling. Ik voelde me door haar gehoord en begrepen in het proces. Zij kon dingen goed voor mij benoemen en voelen. Achteraf voelt het heerlijk om veel oude ballast los te hebben gelaten.

T

 

18 november 2014

Beste Sandra,

erg bedankt voor de geluidsopname van mijn engelen reading. Ik beluister de opname regelmatig.

Ik vind het zeer verrassend hoe ‘waar’ de feedback en de inzichten van de/mijn engelen zijn. Hieruit blijkt wel dat ik in eerste instantie een wat afwachtende houding had, maar ik weet nu dat dat niet nodig is. Ik heb momenteel veel steun aan de inzichten en informatie die je me hebt gegeven over mijn vader, de relatie met mijn vader en hoe ik samen met hem zijn laatste levensfase het fijnst kan doorkomen. De reading is om deze reden voor mij erg waardevol. Dankjewel daarvoor!

Bianca

04-11-2014 Hallo Sandra,

Dankjewel voor de reading en healing van gisteren, ik ben heel blij dat ik bij je ben geweest.Ook al kon ik veel dingen die besproken werden goed plaatsen, ik kreeg ook veel nieuwe inzichten en kan nu nieuwe verbindingen liggen. Het voelt alsof deze reading/healing echt noodzakelijk waren, ik zie nu in dat ik verder WIL, in actie wil komen en dat het de enige keuze is. Ik zeg ja. Aarde aan Annet 😉

Lieve groet, Annet de Vries

 

02-11-2014

De kristalhealing was mooi en intens. Het voelde vertrouwd en integer in de praktijkruimte van Sandra. Zij maakte het voor mij veilig door mijzelf te laten aangeven wat ik wel of niet prettig vond.

Ook vertelde Sandra telkens wat zij ging doen, zodat ik voorbereid was. Zo konden de Engelen en de kristallen het werk doen wat voor mij belangrijk was. Sandra maakte contact met mijn innerlijk kind en met de Engelen,

zodat zij vervolgens de boodschappen aan mij kon doorgeven. Ik ben enorm blij met de boodschappen en inzichten die ik heb ontvangen. Dank je wel voor deze prachtige healing!

Yvonne

 

08-10-2014 Hoi Sandra,
Wilde je nog even laten weten dat ik heel blij ben dat ik gisteren bij
je ben geweest. Samen met Annet heb ik ‘s avonds de opname nog een keer
beluisterd en ik ga er zeker mee aan het werk. Ik voelde me gisteravond
prima, maar vandaag ben ik aan het werk en dat gaat moeizaam, want ik
heb erg weinig energie. Nu was ik ook altijd moe als ik een
natuur geneeskundig consult had gehad. Klopt het dat ik ook moe kan zijn
van wat er gisteren is veranderd/in gang gezet?
Annet is ook enthousiast, ik denk dat ze je binnenkort ook gaat bellen
voor een afspraak.
Liefs Koj

31-10-2012

Hoi San,

Mijn ervaringen met 3de oogheling: Wat echt opvallend is is dat ik er helemaal geen moeite mee heb om de koffie en de kaas te laten staan, terwijl ik altijd dacht als ik geen kaas meer mag is dat een echte straf! Ook de koffie gaat moeiteloos.Of mijn waarnemingen helderder zijn geworden kan ik je niet zo zeggen, maar wat wel opvalt is dat er meer flow in mijn leven is gekomen; er gebeuren allerlei onverwachtse dingen, waarvan ik het gevoel heb dat ze een antwoord van de engelen zijn op mijn vragen.Zo denkende realiseer ik me ook dat ik mijn eerste duidelijke visuele waarneming heb gehad! Een engel?

Tot op heden was het waarnemen ‘beperkt’ tot ervaren en weten en soms voelen van energie. Dat laatste heb ik trouwens ook laatst opvallend sterk gehad; op de snelweg kwam er een auto toeterend aanrijden terwijl ik links reed, ik ging naar rechts en op het moment dat hij passeerde voelde ik een koude wind, kreeg er zelfs kippenvel van, collega die naast me zat ervaarde het ook. Duidelijk een wolk van agressie die passeerde. Dus toch opvallende dingen nu ik er goed over nadenk, ha, ha.

Karin

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid