PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Evenementen

The Rite of the Womb in Ede:

Wanneer: 25-7-2020 van 13.30 uur – 16.30 uur

Locatie: Ede

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is The-Rite-of-the-Womb-2.png

Tijdens een middag workshop met een beperkt aantal deelnemende vrouwen wordt de helende energie van The Rite of the Womb, doorgegeven. Hoewel de energie subtiel is werkt het diep door om pijn, angst en stress die wij onbedoeld in ons bekken gebied opslaan, te laten oplossen en te helen. Het gebied van de baarmoeder waar onze scheppingskracht en creatie kracht huist, kan hinder ondervinden door spanning en kwetsingen die wij in de loop van ons leven ervaren. Ook de energie en emoties van onze moeder, grootmoeder tot 7 generaties voor ons kan nog stress bevatten die wij onbewust hebben ontvangen. Deze emotionele spanning hoeft niet eens te worden benoemd, om toch effect te hebben in ons leven.
Als Wombkeeper geef ik deze energie van heling door zodat ook jouw energie en jouw voormoederlijke lijn wordt mee behandelt. Dan stopt bij het automatische opslaan van stress, pijn en angst in de baarmoeder. Jij kunt door deze middag te ervaren ook de bewustwording ontvangen dat jouw baarmoeder geen plek is om pijn en angst op te slaan, maar een plek is van creatie en geboorte van leven.
Voel jij je hierdoor ook uitgenodigd of heb je vragen? Mail mij gerust via totaalbalans.sandra+cursus@gmail.com. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.
#workshop, #Theriteofthewomb, #TotaalbalanspraktijknatuurgeneeskundeteEde, #Ede, #vrouwen, #wombheling, #baarmoederheling, #wellness, #tijdvoorjezelf

Online vragenuurtje met immuunboost, gratis 

Datum/Tijd – 29/04/2020 van 20:00 – 21:00 

Locatie: online via Zoom

Hoe zou het zijn om mij en elkaar vragen te kunnen stellen en ervaringen te delen? Praktische tips te ontvangen van elkaar en ideetjes uit te wisselen nu in deze Corona tijd.
Dat kan op gezondheidsgebied zijn, mbt tot jouw fysieke lijf maar ook over het emotioneel in balans blijven in deze gekke tijd. Hoe blijf je goed in je eigen vel en energie? Hoe ga jij om met alle drukte om jouw heen nu iedereen thuis is? Welke supplementen zou je nu kunnen nemen?

Daarnaast bieden we jullie die avond een immuunsysteem-boost aan. Hoeveel meer effect kan dat op een ieder hebben als we die tegelijk gaan ervaren?

Kom jij er ook bij?
Stuur ons een mailtje dan ontvang je de link om deel te nemen; sandra@totaalbalans.net of karin@hartenwens.info

We kijken er al naar uit, de vorige editie was amazing. “ik ervaarde een grote verbondenheid, wat heel fijn is in deze tijd” aldus een deelneemster. “ik was die avond niet fit maar na de oefening voelde ik mij veel lichter en positiever gestemd”

Sandra Banse en Karin Kagenaar

Get your Happy on

Een leuke online mini-workshop, gewoon bij jou thuis. Georganiseerd door Karin Kagenaar en mij. Wij werken samen onder de naam KaSa of Choice.Wanneer? Woensdag 15 april van 20.00 – 21.30 uur. Na aanmelding ontvang je een link van Zoom. Een handige app die je gratis kunt downloaden en biedt een vorm van beeldbellen met een groep. Het werkt via je mobiel, iPad, laptop en Pc. We hebben gemerkt dat dit een een hele fijne manier om op afstand toch bij elkaar te komen en informatie tips en adviezen te delen.

Wat als er 4 eenvoudige en praktische tools zouden zijn die direct je blijdschap, energie en geluk kunnen vergroten?

We begrijpen dat als je op een plek in jouw leven bent waar gelukkig zijn onmogelijk lijkt, dit allemaal belachelijk kan klinken. Maar wat als er iets anders mogelijk is?
Wat als het idee dat jouw problemen je weghouden van blijdschap en geluk één van de grootste leugens is die we aannemen?

In deze intro-class krijg je de tools om een andere keuze te maken.

Toe aan een blijer lichaam? Meer gemak? Meer geld?
Voel jij een YES?
Je hoeft nog niet bekend te zijn met Access.

Neem hier vast een kijkje https://www.accessconsciousness.com/en/get-your-happy-on/

Jouw investering voor deze superleuke en ontzettend waardevolle avond is slecht €10,-

Interesse?
Bel of mail ons: 06-40894518 / Sandra@totaalbalans.net

06-23260984/ Karin@hartenwens.info

Tot dan?!

KaSa of Choice Karin en Sandra

Access Bars® Class Ede/Wageningen: 29-02-20 van 10.00- 18.00 uur

pastedGraphic.png

Merk je dat je hierbij wilt zijn? Meld je aan via:

06-40894518 / sandra@totaalbalans.net. Zijn er nog vragen, stel ze gerust en informeer naar de mogelijkheden

Bars Intro Class sint Michielsgestel: 20-02-20 van 20.00 – 21.30 uur

Locatie: Achter de blauwe deur, Fysiotherapie.

De Beemden 1, 5271 BH Sint-Michielsgestel

Tijdens deze leuke avond geven we een korte introductie van een Access Bars® behandeling. Daarbij ontvang je een paar oefeningen en een paar tips om er zelf al mee aan de slag te kunnen.  Wil jij je hiervoor aanmelden of heb je nog vragen? Stel ze gerust. Klik hier voor contact. 

pastedGraphic.png

The Rite of the Womb: 08-02-2020 van 14.00 -17.30 uur. Locatie: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen

Wil je ook deze heerlijke middag komen ervaren? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op:

Sandra: 06-40894518 en informeer naar de mogelijkheden.

Access Bars® in Vught, Locatie: landgoed Bleijendijk

vrijdag: 24-01-2020 van 9.30 -17.30 uur

Merk je dat je hier ook bij wilt zijn? Meld je aan via mijn contact pagina en je ontvangt alle praktische informatie per mail. Heb je vragen of kun je deze keer niet, informeer naar de mogelijkheden.