PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Engelen Healing

Tijdens een Engelen Healing wordt het hele energieveld gereinigd van onzuiverheden zoals: koorden; angsten; blokkades die zelfs pijn kunnen veroorzaken; Karmische banden; tendensen tot verslaving; beloften, geloften en eden. Na deze grote schoonmaak worden de Chakra’s in balans gebracht en gereinigd evenals je aura.

De Engelen vraag ik daarna om je energieveld te vullen met hun Energie. Aan de kleuren die ze tonen kan ik je vertellen welke Engelen je steun bieden.

Een engelen Healing is geschikt als je klachten hebt zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, pijn, onbegrepen angsten, onvrede over een bepaalde situatie ja zelfs een vergevingsprocedure behoort tot de mogelijkheden.

Duur van deze behandeling is 30 minuten

Een Engelen Healing is heel goed te combineren met een Engelen Reading. Allereerst doen we dan een Engelen Reading om inzicht te krijgen, waardoor ook de blokkade duidelijker wordt. Daarna kunnen we deze met hulp van een Engelen Healing meteen aanpakken. Duur van deze combinatie van 2 consulten is dan 1 uur.

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid