PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Over mij

Vraag jij je af waar ik je bij kan helpen?
Merk je dat je bent vastgelopen in je werk, je gezondheid of in je relaties?
Heb jij het gevoel dat jij verdieping in je leven mist?
Ben je HSP? Ik kan je helpen met hulp van mijn empathische vermogen.

Hoe?
Door mij op jou af te stemmen en stap voor stap op weg te brengen naar heelheid. Daarbij houd ik rekening met jouw unieke ritme en jouw hulpvraag.

Wat is het gevolg:
Het oude kun je nu loslaten omdat het niet meer bij je past en ik help je bij het transformeren naar een nieuw niveau dat aansluit bij je ontwikkeling.

Waarom werken met natuurgeneeskunde als het in je werk of in je relaties niet lekker loopt?
Lichamelijke klachten en vast lopen in relaties of situaties geven hevige stress en kosten veel energie, dan heb je minder energie over om positieve veranderingen aan te gaan.
Ben je in Balans dan wordt het eenvoudiger om emotioneel en in je leven veranderingen door te voeren.
Zo kun je nieuwe keuzes gaan maken die je leven positief beïnvloeden.
Wil je meer weten over Totaal Balans Natuurgeneeskunde met de Engelen of in contact komen met de Engelen dan help ik je graag. Kijk hiervoor op mijn site onder het knopje Praktijk: daar vind je meer informatie. 

Hoe kom ik aan mijn ervaring?
Dankzij het volgen van opleidingen en vakgerichte opleidingen op HBO niveau en verder zelfontplooiing heb ik sinds 2002 honderden mensen behandeld met verschillende technieken en mij gaande weg verder ontwikkeld.

Wat is het doel?
Ik streef ernaar jouw blokkades stap voor stap in jouw unieke ritme op te lossen. Zo kun je weer lekker in je vel gaan zitten en gaan genieten van het leven. Dan komt er ruimte om het doel van je ziel te bereiken. Het gevolg is dat jij je kunt ontplooien, in de flow terecht komt en je dromen en verlangens kunt gaan verwezenlijken. Willen wij dit niet allemaal?

Wil je meer weten?
Kijk dan voor verdere informatie hier op mijn website of bel mij per telefoon: 06-40894518 zodat wij samen kunnen bekijken hoe ik je hierbij kan helpen.

Volgende 

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid