PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Consult

Het onderzoek vindt gekleed en meestal liggend plaats en werkt vaak ontspannend. De behandeling duurt ongeveer 90 minuten en kan soms iets uitlopen omdat ik het consult voor de cliënt goed wil kunnen afronden. Het is handig om een lijstje te maken met de klachten waar je aan wilt werken. Neem ook de middelen die je inneemt mee, zodat het effect die het heeft op je systeem te testen is. Dan bespreken we in het kort de huidige klachten. Vervolgens onderzoek ik met hulp van een spiertest en testampullen wat de aard en de aanleiding van de bestaande disbalans is en welke natuurlijke middelen deze disbalans kunnen opheffen. Aan het einde van het consult geef ik een advies mee. 

De ondersteunende middelen moeten meestal in de periode tot de volgende behandeling dagelijks worden ingenomen. Voor het vaststellen van de juiste middelen is het van belang dat je bij iedere behandeling de medicijnen en de supplementen meebrengt die je zelf al inneemt. Het is mogelijk dat je na afloop van de behandeling of bij het begin van het innemen van de ondersteunende middelen reageert met tijdelijke verergering van de klachten. 

In de regel heeft slechts een klein deel van de mensen hier last van. Mocht het je overkomen en houden deze klachten langer dan zo’n 4 dagen aan, bel mij dan of stuur me een e-mail via het contactformulier. Het kan in dat geval nodig zijn om de dosering iets aan te passen. 

En dan…

Volgende 

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid