Totaal Balans

PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Hoe gaat een consult via telefoon of beeldbellen in zijn werkHoe gaat een consult via telefoon of via beeldbellen nu in zijn werk?
Je hebt een afspraak met mij. Als je liever belt met beeld kan ik via: FaceTime, Whatsapp, Messenger  of Zoom met jou contacten. Zoom is een gratis app, waarbij ik jou een link stuur om verbinding te leggen. Deze app dien je dan wel vooraf te downloaden. In de mail die je stuur ontvang je de link zodat we elkaar kunnen zien en spreken. Het is de meest stabiele manier van beeldbellen heb ik ervaren.
Geef aub door via WhatsApp of telefonisch door waar je voorkeur naar uitgaat. 
Verder gaat het zoals je het in mijn praktijk kent. Na afloop van het consult ontvang je de tips adviezen en de factuur per email. Bestel je via de Roode Roos dan stuur ik je de tips en adviezen met het formulier toe. 

Wil je weten of een consult via telefoon of beeldbellen vergoed wordt, vraag dit na bij je zorgverzekeraar.

Juist nu met alle veranderingen, stress, angsten, en lichamelijke klachten kan ik van grote waarde zijn voor jou, ook via consulten op afstand. 

Uit jarenlange ervaring weet ik dat mijn behandeling op afstand en in mijn praktijk even effectief is.

 
 

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid