Totaal Balans

PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Vanwege de nieuwste Corona maatregelen: alle consulten kunnen gewoon doorgaan via telefoon en beeldbellen. Alle consulten in mijn praktijk zijn voorlopig tot 1 juni 2020 gestopt.

Na het nieuws en de nieuwste maatregelen in het hele land die er zijn getroffen vanwege het Coronavirus, merken we allemaal de gevolgen die het heeft in ons dagelijks leven. Net als bij zovelen, raakt het mij ook in mijn manier van werken in mijn praktijk.

Wat betekent het voor jou?
Alle Consulten kunnen doorgaan via telefoon en online.

Tot 1 juni 2020 zal ik geen clienten in mijn praktijk ontvangen voor een behandeling, wel zal ik consulten gaan geven via telefoon of via beeldbellen. 

Juist nu met alle veranderingen, stress, angsten, en lichamelijke klachten kan ik van grote waarde zijn voor jou, ook via consulten op afstand. 

Uit jarenlange ervaring weet ik dat mijn behandeling op afstand en in mijn praktijk even effectief is.
Alleen Access Bars, wat een methode is waarbij ik je hoofd op bepaalde punten aanraak met mijn vingertoppen, is een manier van werken dat ik niet op afstand kan uitvoeren.

Hoe gaat een consult via telefoon of via beeldbellen nu in zijn werk?
Je hebt een afspraak met mij. Als je liever belt met beeld kan ik via: FaceTime, Whatsapp, Messenger  of Zoom met jou contacten. Zoom is een gratis app, waarbij ik jou een link stuur om verbinding te leggen. Deze app dien je dan wel vooraf te downloaden. In de mail die je stuur ontvang je de link zodat we elkaar kunnen zien en spreken. Het is de meest stabiele manier van beeldbellen heb ik ervaren.
Geef aub door via WhatsApp of telefonisch door waar je voorkeur naar uitgaat. 
Verder gaat het zoals je het in mijn praktijk kent. Na afloop van het consult ontvang je de tips adviezen via WhatsApp en de factuur per email. Bestel je via de Roode Roos dan stuur ik je de tips en adviezen met het formulier toe. 


 
 
Voor nu:
Access Bars Cursussen, swaps en Rite of he Womb verzetten we voorlopig tot na 01-06-2020
Online via Zoom app kan ik ook straks cursussen geven zoals Communiceren met Engelen, Contact met je Beschermengelen bijvoorbeeld. Zodra ik deze heb ingepland zal ik je daarvan natuurlijk op de hoogte houden.
Heb je nog vragen, stel ze gerust, ik ben gewoon bereikbaar.

Warme groet
 Sandra

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid