PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

The Rite of the Womb

Waar vrouwen in een cirkel bij elkaar komen, wordt de aarde een beetje mooier

Wanneer vrouwen samen komen in een cirkel wordt de aarde een beetje mooier
De afbeelding is een echte Sandra’s Original, gemaakt met acrylverf, op een rond frame

The Rite of The Womb, heb je dat al eens ervaren?
In vogelvlucht een klein overzichtje wat wij tijdens zo’n middag of avond doen. Het is een mooie vrouwen cirkel waarin we informatie delen gevolgd door een fijne visualisatie. Aangezien de locatie een yogacentrum betreft kun je lekker ontspannen gaan liggen op een matje en het je gemakkelijk maken met kussens. Ook zijn er stoelen als je liever zit.
Daarna delen we de heling, wat een hele zachte energie heeft. Er is een korte pauze en we besluiten met een korte deelcirkel. 
We krijgen na afloop blije, ontspannen en ontroerde reacties.

Deze middag is geschikt voor vrouwen vanaf ongeveer 15 jaar. Ook als je zwanger bent is deze middag een aanrader. Mocht je door omstandigheden geen baarmoeder meer hebben, weet dat je energetisch helemaal intact bent en ook voor jou de Rite of the Womb een hele mooie bijdrage is. De ervaring is uniek en werkt zo mild en toch zo mooi door. 
Een reactie van een van onze deelnemers na afloop: ik ben ’s avonds als ik alleen buiten loop niet meer bang op straat. Een andere vertelde dat de relatie met haar moeder en met een vriendin opklaarde. Ook hoorden we van verschillende kanten dat de menstruatie minder klachten gaf. 
Er zijn ook verschillende zwangerschappen gemeld vlak na the Rite, toeval of een mooie samenloop van omstandigheden? Wil jij dit ook ervaren?  

Op zaterdagmiddag 8 februari 2020 van 14.00 uur – 17.30 uur geven we:  The Rite of the Womb  in Suniya yogacentrum in Wageningen, inclusief koffie thee en wat lekkers. Jouw bijdrage: 38,00 euro

Voor vragen of aanmelding: bel mij Sandra: 06-40894518 of stuur mij een email via Sandra@totaalbalans.net. Je ontvangt dan een email met extra gegevens voor deze bijzondere middag en een plaatsje is dan verzekerd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid