PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

5 Tips voor een goede aarding

 

5 tips voor een goede aarding:

Over aarding wordt tegenwoordig veel gesproken. Het is belangrijk om goed geaard te zijn, maar wat wordt ermee bedoeld en waarom is het zo belangrijk?

Met een goede aarding bedoel ik dat je chakra’s in balans zijn en dat je een goede verbinding met de Bron/God of hoe je deze noemt en de energie van de Aarde hebt. Je kunt als jij in goede verbinding met de aarde bent gemakkelijk de aarde energie opnemen via je voet chakra’s. Dit wordt verder geleid langs alle chakra’s en gaat via je kruin naar de hogere chakra’s en naar buiten. Omgekeerd ontvang je uit de Bron of de Kosmos of God/ Godin de zuivere en energie weer door je heen naar de aarde stroomt. Wanneer deze verbinding vrij is, dan stroomt de energie dus gemakkelijk door je heen. Je kunt geïnspireerd raken en een nieuw idee krijgen. Deze kun je dan ook vormgeven en manifesteren in de wereld. Kort gezegd: je krijgt een prachtige ingeving en je voert je plan uit.

Wat zijn de klachten van een slechte aarding bijvoorbeeld:

 • Logisch denken kan lastig zijn wanneer je niet geaard bent.
 • Je piekert veel. Je voelt je onveilig. Je bent snel van slag. Moeite met relativeren
 • Veel plannen maken maar het lukt je niet om deze uit te voeren
 • Je leeft in de toekomst met gedachten als: wat als…. of je leeft juist in het verleden en denkt steeds terug aan bepaalde mensen of situaties. Ook dagdromen vallen hieronder.
 • Je wordt niet voldoende opgemerkt door anderen en je mening wordt niet serieus genomen. Mensen lopen buiten snel tegen je op. Je kunt dan iets horen als: “ Oh ik had je niet gezien” of je loopt zelf blauwe plekken op omdat je ergens tegen aan bent gelopen.
 • Koude voeten

Wat je zelf kunt doen om Aarding te verbeteren en kijk wat voor je werkt:

 1. Doe een klein zakje zout of vul een ampul en stop dat linksvoor in je broekzak als je een vrouw bent, of rechts voor in je broekzak als je een man bent.
 2. Duim en pink van een hand tegen elkaar aan leggen. Je ademhaling zakt en ga dan met je aandacht naar je benen en vervolgens naar je voeten. Daarna volgt de verbinding met de aarde energie vaak al vanzelf.
 3. Je strijkt met de binnenkant van je hand onder je kin en onder beide armen. Daarna strijk je met een rustige beweging langs de binnenkant van je armen.
 4. Draag een aardende steen: bijvoorbeeld een rode Jaspis, een Rook kwarts, een Fluoriet en draag deze op je borstbeen.
 5. Ga naar buiten bij voorkeur in de vrije natuur en maak een wandeling eventueel op blote voeten, knuffel met een boom of werk in de tuin.

Ben je niet tevreden met het resultaat, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk voor een consult waarin we specifiek op dit onderwerp kunnen gaan werken.

Weet je misschien nog iets wat goed werkt om aarding te verbeteren? Laat dan hieronder in het reactieveld weten waar jij baat bij hebt gehad.

Warme groet, Sandra

4 Reacties op 5 Tips voor een goede aarding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid