PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE

Mijn eerste keer…

Mijn eerste keer met Access Bars. Misschien heb jij die gedachte ook weleens, waarom nou Access Bars?

Het kwam steeds vaker onder mijn aandacht, tot vervelens toe eerlijk gezegd.

Uiteindelijk een kennis ernaar gevraagd wat haar ervaringen mee waren. Zij was zo enthousiast en deelde haar belevenissen met deze methode. Eerlijk gezegd viel bij mij het kwartje toen niet.

Pas later toen ik een vraag stelde over welke techniek ik wilde toevoegen in mijn praktijk vanwege studiepunten….. kwamen achterelkaar 3 advertenties voor een cursus Access Bars Cursus onder mijn aandacht.

Nog diezelfde dag heb ik iemand gebeld die een paar dagen later deze cursus Access Bars gaf.  

Ik had geen idee wat mij te wachten stond. Die dag ging ik op pad voor de cursus aan de andere kant van het land.  

Na een fijne introductie en een korte uitleg gevolgd door een video begon ik mijn eerste behandeling te geven, een beetje onwennig nog. Mijn vingers waren de eerste keer als onwillige garnaaltjes op zoek naar de juiste plaatsing. En daarna kon ik ervaren hoeveel gemakkelijker het eigenlijk is dan ik mij kon voorstellen. Ik leerde hoe ik de vingerzettingen kon vinden of opvragen. Er zijn 16 handposities die ik leerde, die ook in beeld gebracht zijn in een handig schema. Deze kun je dus bij de hand houden de eerste tijd. Heel fijn in gebruik.

Daarna was het mijn beurt en mocht ik de behandeling ontvangen van iemand die er net zo onbekend mee was als ik. Terwijl zij met haar vingers de punten opzocht, merkte ik hoe ik dieper in mijzelf zakte. De geluiden om mij heen vervaagden en ik ervoer een ontspanning in mijn lichaam en wat het met mij deed op dat moment. Inmiddels weet ik dat elke behandeling uniek is en de uitwerking daarmee ook.

Na afloop ging ik met een certificaat, een handboek, 2 handige schema’s en nieuwe contacten met studiegenoten naar huis.

Mijn eerste keer in mijn praktijk was meteen na het weekend. Als ik terug kijk heeft deze methode zich een vast plekje in mijn praktijk veroverd. De reacties van mensen zijn positief en ik ben superblij dat mijn reis 2 jaar geleden met Access Consciousness begon.

Een bars behandeling kan op zijn minst ervaren worden als een fijne ontspannen massage en op zijn best levens veranderen. En voor mij?……Welke avonturen kan ik nu nog meer beleven?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn leven mijn gezondheid

Een korte introductie van mijn manier van werken met Natuurgeneeskunde en met Engelen is inmiddels uitgezonden op RTL4 in Mijn leven mijn gezondheid